Керівництво факультету № 6 ХНУВС запрошує студентів, які навчаються за спеціальністю «Кібербезпека», взяти участь у проєкті Wildau-Kharkiv IT Bridge (WKITB) програми DAAD «Digital Ukraine: Ensuring Academic Success in Crisis (2022)», організованого німецькою службою академічних обмінів DAAD та Технічним університетом прикладних наук Вільдау.

У рамках реалізації проєкту українським студентам пропонується перелік дисциплін, які підготовлені викладачами закладів вищої освіти України. Успішне засвоєння дисципліни – виконання всіх практичних завдань і складання поточних і підсумкових тестів, завершується врученням сертифікату міжнародного зразка. Цей сертифікат дійсний при наданні його у заклади вищої освіти більшості країн Європейського Союзу.

Участь у проєкті безкоштовна.

Від Харківського національного університету внутрішніх справ у проєкті беруть участь викладачі кафедри кібербезпеки та DATA-технологій факультету № 6 – професор кафедри, доктор технічних наук, професор Олександр Можаєв і професор кафедри, кандидат технічних наук, доцент Володимир Струков, а також студенти факультету № 6, які навчаються за спеціальністю «Кібербезпека».

Приєднатися до проєкту можна за посиланням: www.wildau-it-bridge.de.

За додатковою інформацією звертатися до завідувача кафедри кібербезпеки та DATA-технологій факультету № 6 Гнусова Юрія Валерійовіча.

ВЗГ ХНУВС