Представники відділу протидії кіберзлочинам в Хмельницькій області Департаменту кіберполіції Національної поліції України на чолі з начальником відділу Олегом Дядиком провели зустріч з курсантами факультету № 4, які навчаються на Хмельниччині. 

Разом із керівництвом факультету представники кіберполіції відвідали Аналітичний центр боротьби з кіберзлочинністю та моніторингу кіберпростору (кіберцентр), який з самого початку збройної агресії росії зарекомендував себе, як гідний помічник підрозділів Департаменту кіберполіції. 

З курсантами-першокурсниками представники відділу провели зустріч, під час якої ознайомили їх зі структурою, напрямками діяльності та особливостями роботи підрозділів Департаменту кіберполіції Національної поліції України.

Курсанти старших курсів, які навчаються за спеціальністю «Кібербезпека», поспілкувалися з начальником та представниками відділу протидії кіберзлочинам. Особливу увагу було приділено важливим питанням майбутньої співпраці у форматі роботи кіберцентру та проходження навчальної практики і стажування на посаді курсантами факультету у підрозділах Департаменту кіберполіції Національної поліції України.

ВЗГ ХНУВС