Голова Школи наукового лідерства ХНУВС Віталій Найда успішно пройшов усі кваліфікаційні етапи та отримав статус молодіжного лідера зі сталого розвитку програми United People Global (UPG). До участі у програмі було відібрано учасників з усього світу. За час участі у ній Віталій Найда став одним із небагатьох, хто не пропустив жодної сесії. Заняття проходили на платформі Zoom. На основних сесіях програми були розглянуті питання формування презентаційних навичок зі спікером Родріго Нунесом, навичок фасилітації заходів з Деллою Кларк, мистецтво сторітелінгу з Джудіт Едельман, проєктного менеджменту з Бо Хоппінсом та багатьох інших тем. Соціальні сесії були спрямовані на обговорення актуальних соціальних тем у мікрогрупах учасників програми.

Віталій Найда також був обраний у так званий «tribe», до якого увійшли представники Індії, Гватемали та Бразилії. У рамках роботи в  «tribe» представником університету був розроблений міжнародний соціальний проєкт, який був завантажений одним із перших, на 26 днів раніше дедлайну, та за оцінкою журі програми набрав максимальні три бали.

На випускній церемонії президент United People Global Йемі Бабінгтон-Ашайе щиро привітав нове покоління молодіжних лідерів та закликав їх спільними зусиллями у подальшому реалізовувати нові міжнародні ініціативи, засновані на Цілях сталого розвитку.

ВЗГ ХГНУВС