Вивчення іноземних мов у наш час інформації, комунікації та високих технологій є одним із найвагоміших складових аспектів сучасної успішної людини і просто обов'язковим для кожного, хто хоче бути затребуваним на ринку праці та досягти бажаних висот у кар'єрі.

У рамках підвищення кваліфікації представники кафедри іноземних мов факультету № 4 Харківського національного університету внутрішніх справ завідувачка кафедри іноземних мов факультету № 4 Олена Статівка та викладачі цієї ж кафедри Валентина Почуєва, Любов Русанова, Валентина Кочина, Лариса Сазанова, Олег Гончарук та Артем Білоусов взяли участь у міжнародному онлайн-вебінарі «Ways to create healthy learning environment» від Linguist LTD та National Geographic Learning.

Були розглянуті новітні технології викладання: інформаційно-комунікаційні, застосування соціальних мереж та блогів у навчанні електронної комунікації іноземною мовою, інтерактивні відеоуроки, використання тестів online, використання автентичних матеріалів та проектна діяльність. Такі вебінари сприяють зростанню професіоналізму у викладанні іноземних мов та підвищенню результативності навчального процесу взагалі.

ВЗГ ХНУВС