24 червня 2022 року Харківський національний університет внутрішніх справ у рамках реалізації проєкту Горизонт 2020 – «Європейське регіональне партнерство за гендерну рівність у цифрову епоху» проводить Інноваційний табір «Гендер в науці та безпеці».

Інноваційний табір – захід з міждисциплінарними командами, які працюють над ефективним рішенням проблемного питання, триватиме з 07.00 до 19.30 год. 24 червня.

Під час проведення інноваційних таборів увага буде зосереджена на створенні нових політик, процесів та практики або послуги, що вирішують складні проблеми. 

Рекомендації до кандидатів: мати досвід участі у заходах, розробці цікавих проєктів або наукових статей у сфері гендерної рівності. 

Для участі: учасник/учасниця має пройти відбір, заповнивши електронну форму за посиланням: https://forms.gle/TbFvHXh34okrW1PJ9

Про захід: під час проведення учасник/учасниця представляють проєкт за темою “«Гендер в науці та безпеці», який розглядатиметься та оцінюватиметься компетентним журі більш ніж за 20 критеріями. Автор найбільш актуальної та цікавої подачі вирішення проблемного питання переможе за кількістю балів. 

Переможці отримають шестимісячну менторінгову підтримку.

Головною нагородою учасника/учасниці стане участь у міжнародній літній школі з лідерства (червень 2023 Ріга-Женева-Валенсія) протягом трьох тижнів.

Наші партнери: Науковий парк «Наука і безпека», ГО «Вік можливостей», Коаліція «Харківщина 1325», ГО «Центр гендерної культури».

Дізнайся більше про проєкт можна за посиланнями: https://cutt.ly/mPiTSbM

Twitter: https://twitter.com/Equals_EU 

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/equals-eu/ 

Instagram: https://www.instagram.com/equalseu/ 

Facebook: https://www.facebook.com/equalseu 

#EqualsEU #EqualsEUinnovationcamps