Факультет № 4 (кіберполіції) Харківського національного університету внутрішніх справ спільно з іншими співорганізаторами оголошує прийом електронних анкет-заявок від цьогорічних випускників закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти України для участі у третій Відкритій інтернет-олімпіаді з інформаційної безпеки «Юний кіберерудит».

Співорганізаторами олімпіади виступають: Координатор проєктів ОБСЄ в Україні, Департамент кіберполіції Національної поліції України, Харківська міська рада, громадська спілка «Глобальний центр взаємодії в кіберпросторі», державне підприємство «Інфотех», Федерація кіберспорту України та науковий парк «Наука та безпека» ХНУВС.

Мета проведення олімпіади – реалізація здібностей талановитих учнів, стимулювання творчого самовдосконалення учнівської молоді, популяризація досягнень науки, техніки та новітніх інформаційних технологій.

І тур з онлайн-тестування рівня знань учасників Олімпіади відбудеться 12 березня 2022 року (субота).

Під час ІІ туру олімпіади, що буде проходити 19 березня 2022 року (субота), десять кращих учасників І туру в режимі онлайн будуть виконувати практичні завдання з використанням засобів комп’ютерної техніки.

Десять учасників олімпіади, які увійдуть до ІІ туру, отримають, в залежності від зайнятого ними місця у ІІ турі Олімпіади, призи від організаторів.

Підставою для участі в олімпіаді є анкета-заявка учасника, яку необхідно заповнити в електронному вигляді до 23 год. 00 хв. 09 березня 2022 року за посиланням: https://cutt.ly/oPGrUb9.

Із Положенням про проведення Відкритої інтернет-олімпіади Харківського національного університету внутрішніх справ з інформаційної безпеки «Юний кіберерудит» для випускників закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти України можна ознайомитися за посиланням: http://www.univd.edu.ua/uk/dir/2983/vidkryta

Організаційний комітет олімпіади «Юний кіберерудит» звертається з проханням поширити інформацію про олімпіаду серед випускників цього року закладів загальної середньої освіти України, у тому числі серед тих, хто навчається у класах з такими профілями навчання: інформаційно-математичний; інформаційно-технологічний; математичний; природознавчо-математичний; програмістсько-математичний; проектно-технологічний; технологічний; фізико-біологічний; фізико-математичний; фізико-технічний.