Інститут Міжнародної Освіти (Institute of International Education (IIE)) з приємністю повідомляє про відкриття нової стипендіальної програми для українських студентів - “Global Democracy Ambassador Scholarship”.

Яка ціль програми “Global Democracy Ambassador Scholarship”?

Програма націлена на створення можливостей для українських студентів/ок продовжити навчання, стати амбасадорами/ками демократії та надихнути глобальну спільноту на співучасть у зміцненні демократичних процесів.

Очікується, що отримані під час програми знання, досвід, навички та зв'язки підсилять участь стипендіатів/ок у розвитку майбутнього України.

Що дає участь у програмі?

Програма “Global Democracy Ambassador Scholarship” надасть стипендії десятці українських студентів/ок для навчання в США впродовж весняного та/або літнього семестру у 2023 році, а також можливість брати участь у заходах для збагачення досвіду.

Хто може брати участь у програмі?

У Програмі можуть брати участь студенти/ки бакалаврських програм будь-якої спеціальності, які є громадянами/ками України, проживають і навчаються в Україні, або є тимчасово переміщеними в іншу країну у зв’язку з воєнними діями.

Детальніша інформація про програму, інструкції щодо заповнення аплікаційної форми, розмір стипендії, критерії відбору та засновників міститься на сайті: https://fulbright.org.ua/uk/global-democracy-ambassador-scholarship/

Аплікаційна форма: https://www.iiefeedback.org/se/6125022559066E79

Кінцевий термін подання заявки: 27 жовтня 2022 року

Скринька для запитань: [email protected]


Джерело: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid089NigHB2XfsbSxFi86sdRMGxmKK59BvtzLxjqPLTU6VugGoUpoVmLTBrnuAJzE8ol&id=100086494692462