Запрошуємо до участі у цікавому та актуальному тренінговому курсі "CIRI Vol3" в Греції.

Проєкт націлений підвищити якість процесу інтеграції біженців, осіб, які шукають притулку, та ВПО у громадах, де вони наразі перебувають. Основною темою тренінгу буде їх долучення до молодіжної роботи та волонтерства, з особливим акцентом на безпеку та захист неповнолітніх. Учасники поділяться своїм досвідом роботи чи волонтерства з зазначеними категоріями осіб, дізнаються про передову практику досвідчених організацій у цій галузі, візьмуть участь у групових обговореннях і заходах, налагодять контакти та створювати проєкти разом.

Місце: м.Йоаніна, Греція

Дати: 24-30 червня 2024 р.

Ми шукаємо учасників:

- віком 22+ років;

- з досвідом роботи в якості керівника проєкту/молодіжного працівника/соціального працівника/волонтера (або інших посадах), залученого до організацій/установ, що працюють з біженцями, шукачами притулку чи переміщеними особами;

- зі знанням англійської мови на рівні не нижче В2;

- з готовністю брати участь у всіх активностях проєкту в т.ч. поширювати його результати.

Фінансування проєкту:

100% витрат на харчування та проживання. Учасник/-ця має самостійно придбати собі квитки, після проекту їх вартість буде відшкодовано в межах встановленого ліміту 275 євро через міжнародний банківський переказ. Учасники мають оформити медичне страхування за власний кошт.

Учасники сплачують 10 EUR благодійний внесок відправляючий організації та 40 EUR приймаючій організації по прибуттю.

Дедлайн заповнення аплікаційної форми (https://bit.ly/4cHmtM2) 07.04.2024 23:59.

Джерело: https://www.facebook.com/ngo.unit