Агенція Європейських Інновацій запрошує до участі у практико-орієнтованому вебінарі «Особливості участі у конкурсах програми Цифрова Європа», який буде проходити в режимі онлайн у форматі ZOOM конференції 9 квітня 2024 з 16.00 до 17.30.

Організатори та співорганізатори заходу:

ГО “Агенція Європейських Інновацій” (ГО “АЄІ”)

Офіс з розвитку підприємництва та експорту, Національний контактний пункт програми (НКП) “Цифрова Європа” в Україні


Мета вебінару - надати учасникам інформацію про наявні конкурси програми “Цифрова Європа”, процедури участі у програмі, наявні інструменти допомоги українським організаціям, а також обговорити можливості для залучення додаткових ресурсів з інших програм ЄС для реалізації цифрових інновацій.

Рамкова програма вебінару:

Вступні слова від організаторів. Інформація про склад учасників вебінару та основні теми, які будуть представлені на вебінарі.

Цифрові можливості для МСП: як отримати грант у межах програми «Цифрова Європа»

Спікер: Володимир Перун, консультант відділу інноваційного розвитку та доступу до фінансів, Офіс з розвитку підприємництва та експорту.

Буде представлено: Місія, цілі та завдання Програми "Цифрова Європа". Завдання НКП у межах Програми. Як здійснювати пошук потенційних партнерів для створення консорціуму для участі у Програмі. Детальний розгляд напрямків Програми та відкритих конкурсів для МСП (понад 10 релевантних конкурсів для представників бізнесу та інших організацій). Рекомендації щодо особливостей участі у конкурсах (підходи, співпраця з органами влади, вимоги Європейського Зеленого Курсу тощо), а також відповіді на типові запитання від МСП під час консультацій щодо Програми.

Формування консорціумів у програмах Горизонт Європа та Цифрова Європа для підтримки цифрових інновацій.

Спікер: Іван Кульчицький, президент ГО АЄІ, представників від України в комітеті “Digital, Industry and Space”.

Буде представлено: Очікувані тематики у наступному періоді програми Горизонт Європа та рекомендації щодо формування консорціумів за участю організацій різного типу та з різних країн.

Участь є безкоштовною за умови попередньої реєстрації до 8 квітня 2024 року включно за посиланням

https://forms.gle/6UtmeAaQg8pxhVV87


Зверніть увагу, що якщо Ви не отримали підтвердження про участь через декілька хвилин від заповнення анкети, то це означає, що автоматична відповідь від форми попала у СПАМ папку вашого поштового клієнта, або Ви ввели невірний email. Тоді краще повторити цю реєстрацію.


Джерело: https://www.facebook.com/InnoEU.UA