Дорогі колеги

Інститут поліції Східного регіону із задоволенням повідомляє про серію із 6 вебінарів, які розпочнуться в березні під керівництвом наших досвідчених та надихаючих членів Консультативної групи жертв жертв (VSCP). VSCP були невід’ємною частиною Незалежного розслідування сексуального насильства над дітьми (IICSA). Зараз вони співпрацюють з PIER і діляться з нами своїм досвідом щодо того, як керувати нашою роботою щодо мови у сфері сексуального насильства над дітьми (CSA), а також гарантувати, що жертви та постраждалі є центральним компонентом усієї нашої роботи.

Ми працювали разом, щоб розробити та поділитися цією серією вебінарів, які будуть корисними та цікавими для всіх, хто хоче дізнатися про живий досвід CSA, і охоплюватимуть ряд тем, визначених як цікаві для тих із нас, хто працює в та дослідження сексуального насильства та експлуатації дітей.

Дати та посилання для реєстрації дивіться у листівці. Кожен вебінар триватиме з 11:00 до 12:15. а повний опис і біографія спікера доступні за посиланнями. Ми також поділимося детальнішою інформацією про кожен вебінар окремо.

Якщо у вас є будь-які запитання, надсилайте їх Сарі Коллі за адресою [email protected]