Запрошують студентів і випускників курсів IFES для закладів вищої освіти (ЗВО), зокрема курсу з громадянської освіти «Демократія: від теорії до практики» та курсу для студентів правничих спеціальностей «Вирішення виборчих спорів», а також користувачів, які успішно завершили онлайн-курс «Демократія через дії» (модуль 1 та модуль 2) на платформі Дія.Освіта, взяти участь у спеціальній програмі стажування у НАЗК.

ВАУ! Вже хочу! А яка тривалість стажування?

3 місяці (18 березня – 18 червня 2024 року); 20-40 годин на тиждень. Графік роботи визначається індивідуально з керівником стажування.

Супер! Але у мене пари… Треба буде весь час бути в офісі? Який формат?

Формат стажування гібридний (як онлайн, так і офлайн), за попереднім погодженням з керівником стажування.

Національне агентство велике… Де я зможу постажуватись?

Офіс доброчесності НАЗК та Департамент формування доброчесності політичних фінансів НАЗК.

Детальніше про стажування та вимоги до кандидатів за покликанням (https://www.prostir.ua/?jobs=stazherka-spetsialna-prohrama-stazhuvannya-v-natsionalnomu-ahentstvi-z-pytan-zapobihannya-koruptsiji-nazk)

Куди відправляти всі мої документи? Вже хочу на стажування!

Надсилайте своє резюме, мотиваційний лист українською мовою та підтвердження того, що ви є випускником/цею чи студентом/кою одного з курсів IFES (сертифікат, залікова книжка тощо) до 29 лютого 2024 року (включно) на електронну адресу [email protected] та [email protected] із зазначенням теми листа «Стажування у НАЗК – [ваше ПІБ] – [назва структурної одиниці НАЗК, в якій ви б хотіли пройти стажування]».

Відібраних кандидатів буде запрошено на онлайн-співбесіду.

Джерело: 

https://www.facebook.com/tviyspace