Інкубатор демократичних ініціатив запрошує на онлайновий тренінг «Підхід заснований на правах людини в освітній діяльності».

Коли?

Тренінг складається з двох частин по три години кожна: 28 жовтня 10.00-13.00 та 29 жовтня 10.00-13.00. Участь в обох частина обов’язкова.

Де?

Онлайнова зустріч на платформі Zoom. Звертаємо вашу увагу, що під час заходу кожен та кожна матиму можливість висловитись, передбачена робота в малих групах тощо, тому важливо мати мікрофон та камеру.

Кого запрошуємо?

Провайдерів(-ок) освітніх програм, зокрема: вчителів(-ьок), викладачів(-ок), тренерів(-ок) неформальної освіти, організаторів(-ок) освітніх подій та інших зацікавлених осіб.

Навіщо?

- Дізнаєтесь:

  • Що таке підхід заснований на правах людини;
  • Як втілюються наступні принципи підходу заснованому на правах людини: участь, рівність та недискримінація, універсальність, неподільність, підзвітність.
  • Як застосовувати підхід заснований на правах людини в освітніх проєктах;
  • Як втілювати підхід заснований на правах людини при викладанні.

- Познайомитесь з колегами та колежанками, знайдете однодумців.

- Поділитеся власним досвідом та спостереженнями.

- Отримаєте електронний сертифікат із зазначенням годин навчання.

Хто проводить?

Назарій Боярський, правозахисник і тренер неформальної освіти, член Правління ГО «Інкубатор демократичних ініціатив», член тренерського пулу Департаменту у справах молоді Ради Європи, незалежний експерт Мережі з громадянської освіти у Східній Європі (EENCE).

Як взяти участь?

До 27 жовтня заповніть коротку анкету. Після реєстрації ви отримаєте електронний лист з підтвердженням, що містить інформацію про вхід на платформу. 

Участь безкоштовна.

Приєднуйтесь до Facebook-події тренінгу.

Якщо у вас є запитання чи потрібна будь-яка консультація, напишіть нам: [email protected]

Джерело: https://www.prostir.ua/