Шановне товариство, правниче братство!
 
Запрошуємо Вас взяти участь у роботі міжнародної правової школи «Правові механізми притягнення Україною, світовою спільнотою до відповідальності воєнних злочинців та колаборантів за наслідками російсько-української війни: історія, теорія, практика».

Міжнародна правова школа відбудеться 27 жовтня 2023 року об 11.00 у онлайн форматі (Google meet). Посилання на зустріч буде надіслано усім учасникам разом із програмою виступів.

До участі у роботі міжнародної правової школи запрошуються науковці, аспіранти, судді, прокурори, адвокати, інші особи, котрі займаються науковою та практичною діяльністю у сфері права, та які зацікавлені зазначеною проблематикою.

За результатами роботи міжнародної правової школи  планується видання електронного збірника тез доповідей.

Усім учасникам разом із збіркою тез доповідей на електронні пошти буде надіслано сертифікати участі.

Офіційні мови: українська, англійська, словацька, польська, чеська, угорська, німецька, румунська.

Вимоги до тез доповідей:
• Обсяг – від 2 до 5 стор. формату А-4 у текстовому редакторі Microsoft Word; шрифт – Times New Roman, розмір – 14; міжрядковий інтервал – 1,5; абз. відступ – 1,25 см; поля – 2 см.
• Послідовність розміщення матеріалів у тезах доповіді: прізвище та ініціали автора (ів) (шрифт – напівжирний); навчальний заклад, місце роботи у разі закінчення навчання; місто, в якому його розташовано, держава; назва статті (великі літери, шрифт – напівжирний); текст.
• Назва файлу має бути підписана українською мовою відповідно до прізвища та ініціалів учасника (наприклад, Бисага Ю. М._тези)
• Використана література (без повторів) оформлюється в кінці тексту під назвою «Література:». У тексті виноски позначаються квадратними дужками із вказівкою в них порядкового номера джерела за списком та через кому – номера сторінки (сторінок), наприклад: [1, с. 45].

Порядок подання матеріалів:
Для участі у роботі міжнародної правової школи тези доповідей необхідно надіслати оргкомітету до 27 жовтня 2023 р. (включно) на електронну скриньку [email protected].

Організаційний комітет не здійснює рецензування тез та не несе відповідальності за їх зміст.
Публікація тез є безкоштовною.

Контакти організаційного комітету:
Кафедра конституційного права та порівняльного правознавства,
юридичний факультет,
ДВНЗ «Ужгородський національний університет»,
вул. Капітульна  26, каб. 8,
м. Ужгород, Україна,  88000
Електронна пошта : [email protected]

Контактні особи:
Доц. Берч Вероніка Вікторівна,
тел. +38 063 967 11 76.
Ст. викл. Продан Вікторія Іванівна,
тел. +38 067 699 43 67.