1. Тренінг «Домедична допомога при раптовій зупинці серця та загрозливих життю станах / Basic and Immediate Cardiovascular Life Support» (орієнтовна тривалість навчання - 1 робочий день)

Під час тренінгу учасники/-ці отримають можливість ознайомитись з основними принципами домедичної допомоги, включаючи оцінку безпеки на місці події, визначення ознак життя та респіраторної зупинки, правильне відкриття дихальних шляхів, використання автоматичного зовнішнього дефібрилятора (АЗД), непрямий масаж серця та багато іншого.

2. Інструкторський курс: «Домедична допомога при раптовій зупинці серця та загрозливих життю станах / Basic and Immediate Cardiovascular Life Support» (орієнтовна тривалість навчання - 2 робочих дні).

Це можливість поглибити свої знання та навички в наданні домедичної допомоги. Сертифіковані тренери ознайомлять зі спеціалізованими алгоритмами, відпрацюють практичні навички, завдяки чому учасники/-ці зможуть стати інструкторами та проводити навчання з домедичної допомоги в освітніх закладах своїх громад.

Загальна тривалість навчання: 3 повних дні. 

Дедлайн для реєстрації: 16 серпня включно

Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, стійкому та підзвітному багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян, та розширює можливості громад.

Джерело: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc3oo5L6uI5rfbe3Y2HVgeLrjca1fBjG7IcXt1jzguQtIJ2QA/viewform