КОЛИ

21 серпня 2023 (All day) - 24 серпня 2023 (All day)

ДЕ

Україна

ОРГАНІЗАТОР(И)

Програма підтримки ОБСЄ для України, Верховний Суд
Літня академія міжнародного права, 21-24 серпня 2023р.
(ОБСЄ)

Інвестиції в професійне зростання молоді, в її розуміння основних цінностей та механізмів демократії та верховенства права залишається особливо актуальним в часи війни. Програма підтримки ОБСЄ для України та Верховний Суд оголошують набір студентів та аспірантів закладів вищої освіти та наукових установ України для участі в Літній академії міжнародного права

Академія дасть можливість її учасникам(-цям) – до 30 студентів та аспірантів – в деталях розглянути проблемні аспекти міжнародного права, викликів, які постали в зв’язку з війною проти України, а також розвитку національної правової системи в світлі євроінтеграції України.

До участі у Літній академії в якості викладачів будуть запрошені відомі експерти у галузі міжнародного права, європейського права, теорії та філософії права. Серед них – судді Верховного Суду, Європейського суду з прав людини, експерти міжнародних організацій, провідні вітчизняні та іноземні науковці, юристи-практики.

Участь в конкурсному відборі на участь в роботі Академії можуть брати представники не лише юридичного, але також і суміжних гуманітарних напрямів, зокрема, міжнародних відносин, політології, філософії, соціології тощо. Останній термін подання заявок на участь в роботі Академії – 20 липня 2023 року, до 23:59 за Київським часом.

Детальніше з умовами відбіркового конкурсу до Літньої академії Ви можете ознайомитися з оголошення в додатку.

Будь-які запити щодо надання додаткової інформації щодо умов подання робіт на відбірковий конкурс Літньої Академії, критеріїв відбору, проведення заходу тощо –  прохання адресувати:

  • проф. Михайлові Буроменському, Координатору Літньої академії: ilss2023ukraine@online.ua.

УВАГА! З огляду на війну агресію проти України та пов’язану з цим безпекову ситуацію, вказані вище дати проведення заходу є попередніми, з огляду на що Програма підтримки ОБСЄ для України залишає за собою право перенести Літню академію на пізніший термін. Учасників Академії буде повідомлено про зміну планів щодо її проведення заздалегідь.

Джерело: https://www.osce.org/uk/support-programme-for-ukraine/546611