Європейська академія лідерства (European Leadership Academy) Huawei проводить відбір до літньої Школи жіночого лідерства в цифрову епоху (Summer School for Female Leadership in the Digital Age), що відбудеться 25-30 червня 2023 року в Іспанії. Місце проведення оголосили на заході «Жінки у сфері технологій» (Women in Tech), організованого Huawei 27 лютого під час Світового конгресу мобільних технологій (Mobile World Congress). Кожну країну з 27 країн-членів ЄС представлятиме одна учасниця. Завдяки партнерству з Європейським навчальним фондом (ETF) участь у програмі також візьмуть представниці з України та із шести західнобалканських країн. У конкурсі можуть брати участь кандидатки з українським громадянством, що перебувають в Україні або тимчасово за її межами.

Школа збере десятки світових експертів, спікерів і менторів, які проведуть тижневе інтенсивне навчання на рівні програм MBA провідних міжнародних університетів. 

Мова програми — англійська. Участь у програмі безкоштована. 

Заявки приймають онлайн до 15 березня 2023 року. Реєстрація та детальніша інформація про програму - на сайті European Leadership Academy

https://www.europeanleadershipacademy.eu/

Джерело: https://t.me/internationalyouthopportunities