Проєкт проходитиме в полікультурному середовищі, учасники представлятимуть принаймні 7 країн. Тут вони будуть брати участь у вирішенні проблем у міжкультурних командах і досліджувати міжкультурну співпрацю протягом тижня. Захід проводитиметься англійською мовою. 

Мобільність допоможе учасникам краще зрозуміти, як використовувати мистецтво для охоплення маргіналізованих груп молоді, і як мистецтво можна використовувати для поширення позитивних цінностей і сприяння протидії насильницькій радикалізації молоді. 

Учасники будуть обмінюватися найкращими практиками, досліджувати інструменти соціальних медіа, працювати над розробкою стратегії та покращувати свої навички. Вони також будуть вивчати культури один одного, обмінюватися позитивними культурними цінностями та знаходити нових міжнародних друзів у результаті цієї транснаціональної співпраці. 

Де? поблизу Неаполя, Італія

Коли? APV - 20 - 21 лютого 2023 р.

YE - 13 - 20 березня 2023 р.

Фінансування:

- за правилами програми Erasmus+ проживання, харчування та навчальні матеріали під час проєкту повністю забезпечуються організаторами;

- кошти за квитки будуть компенсовані після проекту (зазвичай впродовж 2-3 місяців) не більше ніж 275 євро на учасника, у разі перевищення ліміту різниця покривається учасниками самостійно;

- внесок за участь: 1 500 гривень, внесок сплачується тільки відібраними учасниками після затвердження їхньої кандидатури та в разі відмови від участі не повертається.

Вимоги:

- вік 18+;

- українське громадянство та проживання в Україні або тимчасово закордоном;

- володіння англійською мовою принаймні на середньому рівні;

- прагнення здобути корисні навички та пізнати нові культури.

Подати заявку: https://bit.ly/3ZuoS68

Дедлайн: 17 січня 2023 р.

Деталі: https://bit.ly/3GWfBw9

Джерело: https://t.me/internationalyouthopportunities