На базі Харківського національного університету внутрішніх справ за підтримки Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради проходить IV Всеукраїнський турнір пам’яті Ігоря Головкіна: муай спорт та К1.

Присутній на змаганнях заступник Харківського міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту Олександр Попов подякував керівництву та працівникам університету за участь у підготовці та проведенні заходу.

Змагання відкрив ректор університету Валерій Сокуренко, який привітав усіх учасників та побажав їм перемоги в чесній боротьбі.

Перед початком двобоїв присутні переглянули фільм, присвячений пам’яті Ігоря Головкіна – обдарованого молодого спортсмена, багаторазового Чемпіона Світу, який трагічно загинув в автокатастрофі в 2012 році.

До університету прибули понад 250 представників спортивних клубів з усіх регіонів України, у тому числі з Харківської, Полтавської, Запорізької, Львівської, Рівненської, Луганської, Київської областей, міста Києва та ін. Слід зазначити, що для декого із спортсменів це перші змагання такого рівня.

Завідувач кафедри спеціальної фізичної підготовки університету, заслужений тренер України Олександр Моргунов відзначив, що навчальний заклад має гарні спортивні споруди, які дозволяють проводити в тому числі й всеукраїнські турніри.

Спортсмени змагаються у різних вікових, вагових та професійних категоріях.

Участь у турнірі взяли курсанти, студенти та працівники університету.

Очільник навчального закладу зазначив, що спортивна підготовка є невід’ємною складовою підготовки працівника поліції України. Також він запросив усіх на урочистості, які відбудуться в університеті 29 січня поточного року з нагоди приведення курсантів та слухачів університету до Присяги працівника поліції.

ВЗГ ХНУВС