Харківський національний університет внутрішніх справ за запрошенням керівництва факультету № 6 відвідали студенти 1-4 курсів Харківського вищого коледжу мистецтв. Студенти ознайомилися з університетом, оглянули навчальні та спеціалізовані аудиторії, відвідали криміналістичний полігон, музей вишу та ін.

Зі старшокласниками провели зустріч заступник декана Костянтин Свердлін та провідний фахівець підготовчого відділення університету Олександр Міщенко. Також зі студентами, які виявили бажання навчатися за спеціальністю «Психологія», бесіду провела доцент кафедри соціології та психології кандидат психологічних наук Ірина Жданова.

Майбутніх абітурієнтів також ознайомили зі спеціальностями, за якими здійснюється підготовка фахівців на факультеті № 6, розповіли про особливості вступної кампанії у 2021 році для осіб з освітньо-професійним ступенем вишньої освіти «молодший бакалавр» та відповіли на численні запитання.

Після знайомства з університетом Костянтин Свердлін вручив представниці коледжу Ользі Шахман договір про співпрацю між навчальними закладами.

ВЗГ ХНУВС