У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбувся персональний розподіл курсантів 2 курсу факультету № 2, що здобувають освіту за спеціальністю «Правоохоронна діяльність», навчаючись за схемою «2 роки курсант – 1 рік слухач».
У заході взяли участь перший проректор університету полковник поліції Дмитро Швець, проректор університету Сергій Бортник, начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в Харківській області полковник поліції Ігор Іванчишин, декан факультету № 2 полковник поліції Костянтин Гарбузюк, заступник декана факультету № 5 майор поліції Віктор Василенко, начальник відділу кадрового забезпечення ХНУВС підполковник поліції Вадим Безусий.

143 курсанти у серпні поточного року будуть направлені до територіальних підрозділів Національної поліції шістнадцяти областей України, а також до Департаменту патрульної поліції Національної поліції України для набуття практичного досвіду за спеціалізаціями «Поліцейські, кримінальна поліція», «Поліцейські, превентивна діяльність», «Поліцейські, підрозділи боротьби з торгівлею людьми». Разом із тим юнаки та дівчата продовжать навчання в університеті, але за заочною формою на факультеті № 5.

Дмитро Швець дав настанови майбутнім поліцейським щодо належного виконання своїх службових обов‘язків і самовідданого служіння українському народові, а також побажав успіхів у службі та подальшому навчанні.

 

ВЗГ ХНУВС