У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбувся випуск 14 слухачів курсів первинної професійної підготовки поліцейських інституту післядипломної освіти спеціалізації «кримінальна поліція» кваліфікація «оперуповноважений».

Після традиційного урочистого внесення Прапора університету присутні вшанували хвилиною мовчання  патріотизм, мужність, вірність та героїзм тих, хто поклав своє життя за єдність та незалежність України, а також усіх правоохоронців, які загинули під час виконання службових обов’язків, поклавши квіти до пам’ятника загиблим правоохоронцям.

Довідки про успішне завершення навчання слухачам урочисто вручили перший проректор університету полковник поліції Дмитро Швець та проректор університету полковник поліції Сергій Бортник.

Від імені випускників до присутніх звернулася Ксенія Долідзе, яка подякувала керівництву та колективу вишу за знання та досвід, отримані під час навчання, й запевнила, що будуть гідно нести службу в лавах Національної поліції України, захищаючи права та свободи громадян.

 

ВЗГ ХНУВС