Колективу факультету № 3 (підрозділів превентивної діяльності) Харківського національного університету внутрішніх справ представили нового декана. На цю посаду призначено підполковника поліції доктора юридичних наук, доцента Олександра Моргунова. Донедавна факультет очолював майор поліції Анатолій Колотік, який продовжуватиме службу в Головному управлінні Національної поліції в Харківській області.

У заході взяли участь ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко, перший проректор Дмитро Швець, проректори Сергій Бортник, Анатолій Клочко, керівники та працівники кафедр факультету, курсанти. Ректор подякував Анатолію Колотіку за службу та представив нового декана факультету. Олександр Моргунов, працюючи в університеті, зарекомендував себе як професіонал своєї справи, відповідальна та виважена людина. Він отримав вищу юридичну освіту в університеті, став доктором юридичних наук, брав безпосередню участь у впровадженні реформ Національної поліції, має значний досвід роботи з американськими, канадськими  колегами, брав участь у різних проєктах, знає, які цілі та завдання стоять перед університетом та колективом факультету. Новий декан факультету пообіцяв виправдати високу довіру та докласти всіх зусиль для виконання нагальних завдань.

Після представлення декана факультету керівники вишу поспілкувалися з представниками структурних підрозділів та курсантами факультету.

ВЗГ ХНУВС