Відбулася онлайн-зустріч керівництва Харківського національного університету внутрішніх справ та факультету № 6 з керівництвом, працівниками та здобувачами освіти інших освітніх закладів. У заході взяли участь: перший проректор університету полковник поліції Дмитро Швець, декан факультету № 6 Оксана Брусакова, помічник ректора Віктор Слиш, заступник відповідального секретаря приймальної комісії Марина Давидова, представники інших факультетів та структурних підрозділів університету.

Під час онлайн-спілкування були роз’яснені положення щодо умов вступу на факультет № 6 у 2021 році для навчання за кошти фізичних та юридичних осіб, а також на факультети №№ 1–4 університету, поінформовано про здійснення освітнього процесу та ступеневого навчання. Факультет № 6 є багатопрофільним структурним підрозділом університету, на якому навчаються студенти денної та заочної форм навчання, у тому числі й іноземних держав. Підготовка фахівців на факультеті здійснюється за спеціальностями «Право», «Правоохоронна діяльність», «Психологія», «Кібербезпека», «Фінанси, банківська справа та страхування». Студенти університету забезпечені сучасним гуртожитком, який розташований на території вишу. Працює кафедра військової підготовки. Після її закінчення студенти отримують військово-облікову спеціальність «Морально-психологічне забезпечення дій військ (сил)» і військове звання «молодший лейтенант запасу».

Під час спілкування увагу майбутніх абітурієнтів звернули на переваги навчання в університеті, а також на можливості й перспективи подальшого професійного зростання.

ВЗГ ХНУВС