Доцент кафедри кримінального права та кримінології факультету № 6 Вікторія Давиденко провела профорієнтаційний захід у Харківській спеціалізованій школі I-III ступенів № 29 Харківської міської ради. Вона зустрілася з учнями 11 класу, їх класним керівником Іриною Шалімовою та заступником директора з навчально-виховної роботи Мариною Ткаченко.

Вікторія Давиденко розповіла про  умови вступу і навчання в Харківському національному університеті внутрішніх справ, про специфіку підготовки курсантів, студентів і слухачів за різними спеціальностями та формами навчання, про рівні вищої освіти та роботу військової кафедри. Поінформувала молодь про можливість опанувати професію на факультеті № 6 за кошти фізичних та юридичних осіб за спеціальностями «Право», «Правоохоронна діяльність», «Психологія», «Кібербезпека», «Фінанси, банківська справа та страхування».

Школярі  переглянули іміджевий відеоролик про університет, а також отримали запрошення взяти участь в онлайн-зустрічі з керівництвом вишу, деканом факультету № 6 та здобувачами освіти закладів освіти – партнерів з реалізації заочно-дистанційного навчання, що відбудеться 1 квітня.

ВЗГ ХНУВС