Форум проходив на базі Харківського національного економічного університету ім. Семена Кузнеця, під патронатом голови Харківської обласної державної адміністрації Ігоря Райніна. Його учасниками стали представники вищих навчальних закладів Харківщини, громадських об’єднань, міжнародних організацій-донорів та центрів академічного обміну. У заході взяли участь і науковці Харківського національного університету внутрішніх справ: голова Наукового товариства, професор кафедри теорії та історії держави і права, кандидат юридичних наук, доцент Юлія Загуменна та заступник голови Наукового товариства, провідний науковий співробітник відділу організації наукової роботи, кандидат юридичних наук Володимир Чумак.

Форум був присвячений презентації можливостей міжнародної співпраці у сфері освіти, освітніх проектів та програм міжнародних донорських організацій.

У рамках форуму відбулися освітні сесії, присвячені конкретним програмам міжнародного співробітництва у сфері освіти, в яких взяли участь понад 300 слухачів. На виставці можна було ознайомитися з понад 40 проектами, які вже сьогодні реалізуються в університетах Харкова.

«Перший регіональний форум можливостей» відбувся у рамках реалізації проектних напрямів діяльності Харківського університетського консорціуму.

 

 ВЗГ ХНУВС