У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулася профорієнтаційна онлайн-зустріч для випускників закладів середньої освіти Закарпатської, Івано-Франківської та Чернівецької областей.

У зустрічі взяли участь: перший проректор університету Дмитро Швець, помічник ректора Віктор Слиш, заступник відповідального секретаря приймальної комісії університету Марина Давидова, заступники деканів факультетів університету з навчально-методичної роботи, а також представники рекрутингових підрозділів ГУНП в Закарпатській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях.

Під час спілкування представники університету ознайомили майбутніх вступників із навчально-матеріальною базою вишу, його здобутками та досягненнями, розповідали про факультети університету, напрями та спеціальності.

Абітурієнти ставили багато запитань, які стосувалися процедури вступу до університету, навчання за держзамовленням і за контрактом, проходження медичного огляду, складання ЗНО та особливостей навчання, служби, побуту та ін. На всі запитання учасники онлайн-зустрічі отримали вичерпні відповіді.

Переглянути відеозапис зустрічі з абітурієнтами можна на YouТube за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=nskjumngT_Y

Абітурієнти, які хочуть отримувати актуальні новини про вступ до ХНУВС, можуть також приєднатися до групи у месенджері Viber «Абітурієнт ХНУВС 2021» за посиланням: https://invite.viber.com/?g=Hxnzr2LVgUohQEYEyGi8PC-7FGdwmpOF або https://bit.ly/3eFfkAb

ВЗГ ХНУВС