Відбулося міжвузівське онлай-засідання наукового гуртка кафедри конституційного і міжнародного права факультету № 4 ХНУВС, науковий керівник – доцент кафедри Олександр Радченко, та наукового гуртка з міжнародного права кафедри міжнародного і європейського права Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна. Під час дискусії обговорювалися питання, пов’язані з підтримкою і захистом жертв злочинів та зловживанням владою, правосуддям стосовно жертв злочинів, а також міжнародним досвідом щодо допомоги жертвам злочинів.

У засіданні також взяли участь представники кафедри конституційного та міжнародного права факультету № 4 ХНУВС професор кафедри Андрій Войціховський та доценти кафедри Олександр Радченко і Євгенія Логвиненко.

З доповідями виступили курсантки факультету № 1 Юлія Пацьора на тему «Діяльність Всесвітнього Віктимологічного товариства» і Крістіна Моргай на тему «Жінки як жертви злочину». Курсант факультету № 2 Тарас Литовченко виступив із доповіддю на тему «Неповнолітні-жертви злочинів у міжнародному праві». Науковий керівник доповідачів – професор Андрій Войціховський.

ВЗГ ХНУВС