Старший викладач кафедри кримінального права і кримінології кандидат юридичних наук, доцент, майор поліції Олександр Олішевський разом із дільничним офіцером поліції Краснокутського ВП Богодухівського ВП ГУНП в Харківській області старшим лейтенантом поліції Олександром Авдєєвим провели для курсантів навчальної групи факультету № 3 семінарське заняття з навчальної дисципліни «Кримінальне право» на тему «Обставини, що виключають кримінальну протиправність діяння».

Під час заняття курсанти розглянули теоретичні питання та практичні ситуації, які відображали ту чи іншу подію, яка пов’язана з необхідною обороною, уявною обороною, крайньою необхідністю, затриманням особи, яка вчинила кримінальне правопорушення тощо. Рівень практичної значимості заняття підвищувався тим, що всі ситуації були з практичного досвіду дільничного офіцера.

Наприкінці заняття Олександр Авдєєв відповів на запитання курсантів щодо особливостей діяльності дільничних офіцерів у сфері кваліфікації кримінальних правопорушень.

ВЗГ ХНУВС