Відбулася зустріч робочої групи Освітньо-професійної програми 053 «Психологія» (Практична психологія) з представниками Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції України щодо обговорення результатів виробничої практики здобувачів вищої освіти.

Під час зустрічі з роботодавцями Північно-Східного міжрегіонального управління, повноваження якого поширюються на територію Харківської, Луганської, Полтавської та Сумської областей та випускниками програми, які працюють в цій службі, було проаналізовано результати проходження практики психологами - здобувачами вищої освіти.

Практиканти ознайомилися з особливостями діяльності психолога в установі виконання кримінальних покарань; опанували техніки психодіагностики засуджених та працівників ДКВС; навчилися складати психологічні портрети засуджених. Особливу увагу здобувачів привернули питання щодо можливого кар’єрного шляху випускників ОПП Психологія (Практична психологія) у контексті роботи в пенітенціарних установах. Випускник Харківського національного університету внутрішніх справ Володимир Корепанов відповів на запитання студентів щодо специфіки та умов роботи психолога у ДКВС.

ВЗГ ХНУВС