Доцентка кафедри адміністративного права та процесу факультету № 1 Марина Джафарова спільно з інспектором відділу зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Харківській області старшим лейтенантом поліції Артемом Лихомановим провели бінарне заняття для курсантів 2 курсу факультету № 2 з навчальної дисципліни «Адміністративний процес».  

Виступ практика викликав жвавий інтерес, оскільки заняття на тему «Загальна характеристика адміністративно-процесуальних документів у справах про адміністративні правопорушення» не обмежилося розглядом та вивченням вказаної проблематики. Доповідач також поділився з майбутніми колегами власним досвідом роботи у патрульній поліції, звернув увагу на особливості спілкування з громадянами під час виконання функціональних обов’язків, навів цікаві та корисні приклади з практики.

Наприкінці заняття курсанти отримали від фахівця відповіді на актуальні запитання щодо практичної діяльності. Отримані практичні поради та навички стануть у нагоді майбутнім випускникам під час подальшої професійної діяльності.

ВЗГ ХНУВС