Старша викладачка кафедри трудового та господарського права факультету № 2 Харківського національного університету внутрішніх справ, кандидатка юридичних наук Тамара Яценко провела для курсантів третього курсу факультету № 2 бінарне заняття на тему «Юридична відповідальність за екологічні правопорушення та роль поліції в попередженні, виявленні і припиненні порушень земельного законодавства» з навчальної дисципліни «Екологічне право».

У бінарному занятті взяв участь поліцейський взводу з фізичної безпеки Управління поліції охорони Запорізької області, старший сержант поліції Денис Бузник. Заняття відбулось у формі жвавої та конструктивної дискусії. Поліцейський поділився з курсантами досвідом практичної роботи та особливостями роботи з документами, звернув увагу на організації службової діяльності органів поліції охорони під час організації та виконання заходів з фізичної охорони об’єктів і майна усіх форм власності прийнятих під охорону на договірних засадах, особливості спілкування з громадянами під час виконання функціональних обов’язків та застосування нарядами поліції охорони комплексу організаційних, практичних та інших заходів безпеки з метою попередження, виявлення та припинення протиправних посягань відносно об’єктів охорони, кримінальних і адміністративних правопорушень, порушень публічної безпеки і порядку. Денис Бузник наголосив, що наявність відповідного рівня знань відіграє неабияку роль у службовій діяльності.

Інформація була цікавою, інформативною й викликала активне обговорення. Наприкінці заняття курсанти отримали відповіді на всі поставлені запитання.

ВЗГ ХНУВС