Завідувачка кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету № 6 Ольга Гетманець, професорки кафедри Ірина Сєвідова та Юлія Кириченко, викладачка кафедри Ольга Сєвідова, а також методист факультету № 6 Олександр Шульгін, інспекторка факультету № 3 Дар’я Балаш і студентка 3-го курсу факультету № 6 Ольга Савостіна відвідали Харківський патентно-комп’ютерний коледж з профорієнтаційною роботою, поспілкувалися з директором коледжу Сергієм Луценком та студентами випускних курсів.

Під час зустрічі студентам розповіли про Харківський національний університет внутрішніх справ, його внутрішню структуру та специфіку підготовки курсантів і студентів за різними спеціальностями та формами навчання. Майбутні випускники коледжу дізналися про перспективи та переваги отримання вищої освіти у харківському поліцейському виші. Особливу увагу було приділено навчанню на факультеті № 6 та правилам вступу до ХНУВС у 2021 році. 

Студентам коледжу також розповіли про особливості підготовки студентів у виші за освітніми рівнями «бакалавр» та «магістр», навчання на військовій кафедрі, умови проживання в гуртожитках, роботу наукових гуртків, спортивних секцій та художньої самодіяльності. 

Представники університету продемонстрували прийоми самооборони, правила поведінки в екстремальних умовах та роботу експерта-криміналіста.

Після завершення заходу студенти коледжу отримали профорієнтаційні матеріали з актуальною інформацією про Харківський національний університет внутрішніх справ та умови вступу.

ВЗГ ХНУВС