У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулася профорієнтаційна онлайн-зустріч майбутніх абітурієнтів з представниками  університету. На запитання представників шкіл, ліцеїв, коледжів Полтавської області щодо умов та термінів вступу до вишу у 2021 році, перспектив та особливостей навчання відповідали перший проректор університету Дмитро Швець, проректори Михайло Бурдін, Анатолій Клочко, помічник ректора Віктор Слиш, декани факультетів, заступник відповідального секретаря приймальної комісії Марина Давидова, керівники структурних підрозділів вишу.

У заході взяли участь близько 1000 осіб. Під час спілкування представники вишу ознайомили майбутніх вступників із навчально-матеріальною базою вишу, його здобутками та досягненнями в освітній і науковій діяльності, продемонстрували мультимедійну презентацію з покроковою інструкцією щодо етапів вступу до закладу вищої освіти.

Завершуючи зустріч, Дмитро Швець побажав майбутнім абітурієнтам успішно скласти ЗНО та вступити на омріяну спеціальність до університету. 

ВЗГ ХНУВС