Викладач кафедри кримінального права і кримінології факультету № 1 Тетяна Шевчук разом із курсантом 4 курсу цього ж факультету Яною Міркевич взяли участь у роботі Міжнародної науково-теоретичної конференції «Тheoretical and practical scientific achievements: research and results of their implementation», яка відбулася дистанційно у м. Піза, Iталія.

Наукова доповідь представниць університету була присвячена аналізу впливу засобів масової інформації на поведінку неповнолітніх осіб. Акцентовано було увагу на тому, що інформація, навіть позитивного або нейтрального змісту, не завжди правильно віддзеркалюється у свідомості неповнолітніх, що провокує формування у них антисоціальної або злочинної моделі поведінки.

У конференції взяли участь понад 170 фахівців різних галузей знань, які представили результати власних наукових досліджень. Захід відбувся дистанційно на онлайн-платформі ukrlogos, що створена з метою розвитку та популяризації української науки, впровадження цифрових технологій в українську науково-видавничу галузь, а також для сприяння міжнародній науковій співпраці через широке поширення наукової інформації та встановлення зв'язків між українськими та зарубіжними ЗВО, науковими та дослідницькими установами.

За матеріалами конференції оприлюднено збірник тез доповідей. Всі учасники заходу отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

ВЗГ ХНУВС