У бібліотеці Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ протягом лютого відкрито й працюють сім книжкових виставок, з якими можуть ознайомитися усі відвідувачі бібліотеки. Серед них – постійно діюча експозиція «Ювіляри місяця»; айстопер «Важливо» знайомить користувачів бібліотеки з основними способами запобігання тяжкій хворобі, яка щороку забирає життя багатьох українців різного віку й велика кількість серед них – молоді люди. Цій темі присвячено і  тематичну виставку «Вони потребують нашої допомоги». Йдеться про дітей, хворих на рак і саме наша допомога може врятувати життя маленьких українців.

Виставка-огляд «Логістика: теорія і практика» знайомить з наявною літературою за ОПП «Логістика». Серед бібліотечних експонатів чимало нових надходжень. Виставка, приурочена до Дня безпечного Інтернету, розповідає про те, які небезпеки можуть чатувати  на молодих людей у світовій мережі Інтернет.

На виставці-інсталяції «Найщиріші привітання у Всесвітній день кохання» для студентів та курсантів коледжу зібрано чималу кількість творів вітчизняних та зарубіжних письменників про кохання. Тема кохання червоною стрічкою проходить у численних творах, які варто прочитати або перечитати.

Важливою датою лютого, яку щороку відзначає вся Україна, є День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Виставка-колаж «Героїчна Україна – від минулого до сьогодення» присвячена саме цій даті. Найбільша книжкова виставка присвячена Дню рідної мови, який ми святкуємо щороку 21 лютого і має назву «Українська мова співуча, калинова». Тож бібліотека коледжу запрошує усіх бажаючих!

КЛК ХНУВС