Експерти Консультативної місії Європейського Союзу провели серію вебінарів англійською мовою протягом січня-лютого 2021 року для здобувачів вищої освіти та науково-педагогічного складу Харківського національного університету внутрішніх справ та його відокремлених структурних підрозділів – Сумської філії та Кременчуцького льотного коледжу.

Під час заходів були розглянуті такі теми, як «Дізнавач та слідчий: роль та місце в поліції – модель слідчих у кримінальних справах в Румунії», «Навики міжособистісного спілкування для поліцейських, які взаємодіють з громадянами», «Техніки деескалації конфліктних ситуацій для поліції».

Спікерами вебінарів виступили експерти Регіонального представництва КМЄС у місті Харкові: радник/тренер з питань взаємодії поліції з громадою Лівіу Веліча, радник/тренер з питань взаємодії поліції з громадою Юрій Міхалков, радник з питань верховенства права Саєр Аммар. Експерти ділилися знаннями та власним досвідом, пропонували багато практичних завдань та надавали змістові відповіді на запитання присутніх. Учасники заходів брали активну участь у дискусіях та ставили запитання.

Найактивніші учасники отримають сертифікати від Консультативної місії Європейського Союзу.

ВЗГ ХНУВС