Завідувачка кафедри іноземних мов факультету № 1 кандидат педагогічних наук Олена Статівка взяла участь в онлайн-вебінарі від Oxford University Press.

Що потрібно для успішного складання іспитів, що підтверджують володіння англійською на рівні B1 та B2? Безмежна кількість актуальних матеріалів і корисних ресурсів, сучасна лексика та граматика, вправи для інтенсивного аудіювання та читання, практичні завдання для іспитів, корисні переклади та вдосконалена методологія – всім цім щедро ділилася з аудіторією під час зустрічі спікер від Oxford University Press.

Було представлено нові підручники, які створено спеціально для української аудиторії. У літературі багато корисних порад та стратегій для оволодіння основними навичками, а також інтерактивних завдань у безпечному середовищі вебінарної кімнати.

Олена Статівка також відвідала онлайн-семінар «Сила методу Монтессорі у викладанні англійської мови». Освіта по Монтессорі – це інший метод навчання, який орієнтований на розвиток студентів, а не на навчання. Іншими словами, він не робить акцент на іспитах, вікторинах чи оцінках. Насправді він спрямований на створення зрілих та соціально спритних учнів.

ВЗГ ХНУВС