14 лютого відзначається День усіх закоханих. Це свято сповнене приємних сюрпризів і подарунків. Тож напередодні Дня закоханих у Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ відбулося багато цікавих молодіжних проєктів.

Курсанти перших курсів відзначили цей романтичний день конкурсно-розважальною грою «Ідеальна пара». Вона була насичена веселими конкурсами, жартами та привітаннями, а після її закінчення було визначено ідеальну пару. Нею став тандем Івана Андрійченко та Анастасії Москаленко. Усі конкурсанти отримали запрошення до Сумського обласного театру юного глядача на перегляд вистави «Дуже проста історія».

Яскраву культурно-мистецьку програму підготувала творча курсантська молодь 1 курсу. Виступили: вокальний ансамбль «Експромт» – соліст Андрій Савадян, вокалісти – Катерина Даджин і Тетяна Сахно. Поетичні твори читали Анастасія Сергійко та Анна Аушева. Ведучі заходу – Микола Сіроштан та Влада Анцибор. Надзвичайно зворушливим стало привітання курсанта 2 курсу Ярослава Мойсенєнко, який освідчився у коханні курсантці 1 курсу Мар’яні Бойко.

У межах соціального проєкту «Студентсько-курсантський парламент Сумської філії» було створено відеоролик «Що таке кохання…» за участі студентів і курсантів філії.

Не залишився День закоханих і поза увагою студентів-першокурсників філії. Вони зробили велику Валентинку, яка символізує щирі почуття та теплоту люблячих сердець.

Цікавим і пізнавальним для молоді став тренінг «Сексуальна освіта», приурочений до Дня закоханих. Його організатором виступила «Клініка, дружня до молоді» Сумської міської ради. Тренінг, який відбувся у Молодіжному центрі «Романтика», проводився у рамках лекторію «Молодь за здоровий спосіб життя».

Усі проєкти до Дня святого Валентина були проведені з дотриманням карантинних норм.

Сумська філія ХНУВС