Харківський національний університет внутрішніх справ спільно з громадською спілкою «Глобальний центр взаємодії в кіберпросторі» повідомляють про початок прийому електронних анкет-заявок від цьогорічних випускників закладів загальної середньої освіти для участі у другій Відкритій інтернет-олімпіаді з інформаційної безпеки «Юний кіберерудит».

І тур з онлайн-тестування рівня знань учасників Олімпіади відбудеться 20 лютого поточного року. Під час ІІ туру Олімпіади, який буде проходити 27 лютого 2021 року, десять кращих учасників І туру будуть виконувати онлайн практичні завдання з використанням засобів комп’ютерної техніки.

Метою проведення олімпіади є реалізація здібностей талановитих учнів, стимулювання творчого самовдосконалення учнівської молоді, популяризація досягнень науки, техніки та новітніх технологій.

Десять учасників Олімпіади, які увійдуть до ІІ туру, отримають в залежності від зайнятого ними місця у ІІ турі Олімпіади призи від громадської спілки «Глобальний центр взаємодії в кіберпросторі» (https://gc3.com.ua/):

за І місце:

– планшет «Samsung Galaxy Tab A 8.0" (2019) 2/32GB LTE Black»;

за ІІ місце:

– рюкзак для ноутбуку «2E 16" Black»;

– повербанк «Xiaomi Mi Power Bank 3 20000 mAh USB-C 18W White»;

за ІІІ місце:

– бездротову Bluetooth портативну акустичну колонку з вбудованим FM радіоприймачем «Sven PS-420»;

за IV місце:

– рюкзак для ноутбуку «2E 16" Black»;

за V місце:

– повербанк «Xiaomi Mi Power Bank 3 20000 mAh USB-C 18W White»;

за VI-X місця (5 переможців):

– USB-флеш носій «Kingston Data Traveler SE9 32 GB».

З Положенням про проведення Відкритої інтернет-олімпіади Харківського національного університету внутрішніх справ з інформаційної безпеки «Юний кіберерудит» для випускників закладів загальної середньої освіти України можна ознайомитися за посиланням: http://www.univd.edu.ua/uk/dir/1970/olimpiada.

Підставою для участі в олімпіаді є анкета-заявка учасника, яку необхідно заповнити в електронному вигляді до 23 год. 00 хв. 19 лютого 2021 року за посиланням: https://tinyurl.com/hk6c41ti.

За додатковою інформацією звертатися до секретаря олімпіади – старшого викладача кафедри інформаційних технологій та кібербезпеки факультету № 4 (кіберполіції) Харківського національного університету внутрішніх справ Рвачова Олексія Михайловича, тел. (057) 7398-411.

Запрошуємо випускників цього року закладів загальної середньої освіти України до участі в олімпіаді «Юний кіберерудит»!

ВЗГ ХНУВС