У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулася тематична онлайн-зустріч представників факультету № 1 з учнями старших класів щодо вступу до Харківського національного університету внутрішніх справ у 2021 році та особливостей навчання на факультеті, який готує слідчих.

У зустрічі взяли участь: проректор університету Михайло Бурдін, декан факультету Олександр Музичук; заступник декана факультету з навчально-методичної роботи Владислав Невядовський; випускник 2018 р., старший слідчий відділення розслідувань злочинів, скоєних проти життя та здоров’я слідчого відділу Слобідського відділу поліції ГУНП в Харківській області старший лейтенант поліції Владислав Єфаров; випускник 2020 р., слухач магістратури факультету № 1, старший лейтенант поліції Віталій Найда та голова курсантсько-студентського самоврядування Олексій Коваленко. До заходу підключилися 87 локацій із багатьох областей України. В онлайн-зустрічі взяли участь більше 200 майбутніх абітурієнтів.

Під час спілкування представники вишу ознайомили учасників онлайн-зустрічі з особливостями навчання на факультеті, його здобутками та досягненнями, було продемонстровано фотослайди. Абітурієнти ставили багато запитань, на які отримали  вичерпні відповіді.

Завершуючи зустріч, Михайло Бурдін побажав старшокласникам успіхів у складанні ЗНО та успішного вступу до ХНУВС на омріяну спеціальність.

ВЗГ ХНУВС