Викладач кафедри юридичних дисциплін Сумської філії ХНУВС Ірина Майсун прослухала цикл вебінарів на теми: «США. Пост-виборчі перспективи: як результат вплине на ринки, що розвиваються» – «U.S. post-election perspectives: How the out come will effect emerging markets»; «США. Пост-виборчі перспективи: глобальний макроекономічний погляд»; «США. Пост-виборчі перспективи: вплив» «U.S. post-election perspectives: Whatis the Impact?».

Учасниками дискусії виступили: Рон Гомер – головний стратег та президент компанії Impect Investing, Міндірай – керівник відділу інвестування та стратегії в RBC Global Asset Management, Майк Хіггінс – віце-президент та спеціаліст відділу інвестування та стратегії в RBC Global Asset Management Inc, Поліна Курдявко – партнер, керівник відділу по роботі з дебіторської заборгованості та старший менеджер відділу інвестування, менеджер з управління активами компанії Blue Bay.

Обговорювалися: результати виборів США 2020 року й те, як вони вплинуть на світовий ринок та інвестиції; нові курси політики і що це означає для ринків, які розвиваються; глобальний погляд на економічні та фінансові наслідки.

Сумська філія ХНУВС