10 листопада в Україні вшановують ветеранів органів внутрішніх справ. У Харківському національному університеті внутрішніх справ працює ветеранська організація – «Об’єднання ветеранів органів внутрішніх справ ХНУВС», створена 2 лютого 2012 року.

Ветеранська організація університету на сьогоднішній день нараховує 200 ветеранів. Цього разу на зустріч завітало 79 чоловік, 22 з яких цього року відсвяткували свої ювілеї. Під час зустрічі від імені керівництва університету їм вручили пам’ятні подарунки. Актив ветеранської організації та працівники відділу соціально-гуманітарної роботи організували для ветеранів екскурсію по університету. Вони відвідали університетський музей, навчально-тренувальні полігони – криміналістичний, райвідділ, стрілецький комплекс, спеціалізований навчальний клас кафедри тактико-спеціальної підготовки.

Від імені керівництва університету ветеранів зі святом привітав проректор навчального закладу Василь Кікінчук, з вітальним словом звернувся до присутніх і голова ветеранської організації Сергій Кацалап. Ветерани, в свою чергу, подякували керівництву навчального закладу за турботу і постійну увагу до старшого покоління.

Завершилася зустріч фотографуванням на згадку.

 

ВЗГ ХНУВС