Заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий представив колективу Харківського національного університету внутрішніх справ нового очільника навчального закладу. Ним став кандидат юридичних наук, доцент Валерій Сокуренко, який донедавна обіймав посаду проректора Національної академії внутрішніх справ.

Заступник Міністра подякував Сергію Гусарову за плідну роботу та значні досягнення у розбудові університету, а також відзначив високий професійний рівень колективу. Сергій Миколайович, у свою чергу, подякував усім працівникам навчального закладу за сумлінну працю, побажав успіхів, добра та здоров’я. Він підкреслив, що давно знає Валерія Васильовича як справжнього професіонала, людину чесну й відповідальну, і вважає, що він стане гідним продовжувачем традицій, що склалися в університеті. Олександр Бандурка як перший ректор університету, який стояв у витоків створення вищого навчального закладу, побажав Валерію Сокуренку підтримки колективу та взаєморозуміння.

Новий ректор запевнив, що буде продовжувати найкращі університетські традиції, закладені його попередниками, а також зазначив, що в колегах він, перш за все, цінує людські якості, патріотизм і професіоналізм. Цих принципів і буде дотримуватися у своїй роботі.

 

ВЗГ ХНУВС