Відбулося online-засідання наукового гуртка кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ, у роботі якого взяли участь слухачі магістратури 2 курсу, студенти 3 курсу та викладачі кафедри.

На засідання наукового гуртка заслухали пропозицію керівника наукового гуртка, професора кафедри Юлії Кириченко щодо визначення єдиної наукової теми для обговорення на засіданнях секцій наукового гуртка для підвищення ефективності та результативності наукової роботи студентів.

Із підготовленими доповідями виступили слухачі магістратури: Катерина Волвенко «Місце договору емфітевзису у системі земельного права», Дмитро Зелінський «Право оренди на землі сільськогосподарського призначення», Аліна Шестакова «Особливості застосування адміністративно-правової відповідальності за порушення земельного законодавства» та студентка Олександра Горілова «Економічні аспекти національної безпеки».

Як результат online-засідання наукового гуртка було прийнято рішення рекомендувати тези наукових доповідей студентів для участі у VІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції студентів, аспірантів та молодих вчених «Об’єднані наукою: перспективи міждисциплінарних досліджень» (м. Київ).

ВЗГ ХНУВС