Інспектор наукового відділу Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ Наталія Довбиш пройшла курс на онлайн-платформі Prometheus на тему «Децентралізація: від патерналізму до відповідального розвитку».

Лектором курсу став Анатолій Ткачук – директор з науки та розвитку ГО «Інститут громадянського суспільства», конструктор децентралізації в Україні. Партнерами курсу виступили: USID - агентство США з міжнародного розвитку, партнер України по демократії; Ukraine Crisis Media Center - громадська організація, яка надає інформацію про події в Україні, виклики та загрози національній безпеці; Global Communities - міжнародна організація розвитку та гуманітарної допомоги.

Тема курсу є дуже актуальною для всіх сфер діяльності, оскільки реформа децентралізації передбачає залучення громадськості до ініціативності та вирішення спільних із громадою цілей і задач. З оновленою концепцією органів місцевого самоврядування повинні бути ознайомлені всі структури громади,.

Успішно склавши іспит, Наталія Довбиш отримала сертифікат, що підтверджує знання по темі.

КЛК ХНУВС