У Київському національному торговельно-економічному університеті відбувся форум «Наука. Освіта. Економіка. Інтеграція для сталого розвитку». Його організаторами виступили: наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих учених Київського національного торговельно-економічного університету, наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених ДВНЗ «Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана», рада молодих вчених і наукове товариство студентів і аспірантів Київського національного університету ім. Шевченка за підтримки підкомітету з питань доходів бюджету Бюджетного комітету Верховної Ради України, міжфракційне депутатське об’єднання «За духовність, моральність і здоров’я України» Верховної Ради України і рада молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України. 

 У форумі взяли участь молоді вчені та студенти з Німеччини, Словаччини та провідних українських університетів, у тому числі й курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та  кримінальної  міліції у справах дітей Харківського національного університету внутрішніх справ Інга Лежух.

Темами для обговорення стали актуальні сьогодні питання: «Філософські економічні теорії, етичні орієнтири в осмисленні сталого розвитку», «Екологічна економіка та економіка довкілля», «Соціальна відповідальність менеджменту: сучасні практики, перспективи та бар'єри розвитку», «Розвиток людського і культурного капіталу» тощо.

 ВЗГ ХНУВС