Фонд «Pomoc Polakom na Wschodzie» оголошує конкурс на подання заявок на стипендії у рамках «Стипендіальної програми PLUS – АКТИВНИЙ СТУДЕНТ», адресованої людям польського походження, які навчаються за кордоном. Стипендіальна допомога буде надаватися у другій половині 2020 року, тобто в осінньому семестрі 2020/2021 навчального року. У той же час, з квітня поточного року відбулася зміна оператора коштів, виділених на діяльність, яка здійснюється в рамках догляду за польською діаспорою та поляками за кордоном.

Заявка на подання заявок на стипендії на осінній семестр 2020/2021 навчального року триває з 30 червня по 11 жовтня 2020 року.

Студенти подають заявку на стипендію через Систему реєстрації заявок на стипендію (SRWS), заповнивши електронну форму заявки на стипендію та додаючи документи, перелічені в Регламенті стипендій § II, пункт 3.

Студентам, які займаються соціальною діяльністю, пропонується додати до заявки на стипендію опис своєї діяльності із зазначенням тривалості (кількості годин), тобто звіт польської діаспори, засвідчений представником організації. Перш за все розглядатимуться заявки на стипендії із звітом польської діаспори.

Зверніть увагу, що реєстрація документації про стипендію в системі SRWS – це єдина можлива форма подання заявки на стипендію. У разі проблем із використанням системи SRWS, будь ласка, зв'яжіться з пані Доротою Гуз:

електронна адреса: [email protected]; [email protected];

телефон: +48 226285557 дод. 118.

Будь ласка, зверніть увагу, що відповідно до чинних положень GDPR, всі студенти, які подають заявку на стипендію в осінньому семестрі 2020/2021 рр., будуть поінформовані Фондом про рішення Комітету зі стипендій електронною поштою на електронні адреси, вказані в системі SRWS.

Деталі щодо подальшого впровадження стипендіальної програми будуть розміщуватися на веб-сайті Фонду "Pomoc Polakom na Wschodzie" на постійній основі.