Завідувач кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету № 6 Ольга Гетманець та викладачі Ірина Сєвідова, Григорій Фомін, Сергій Матвєєв, Олексій Шуміло, Артем Подорожній, Ірина Василько провели зустріч зі студентами, які вступили до Харківського національного університету внутрішніх справ на факультет № 6 за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

Завідувач кафедри привітала майбутніх фінансистів та розповіла про головні аспекти підготовки фахівців з фінансів,  а також про університет, про факультет № 6, його традиції, історію створення про діяльність кафедри правового забезпечення господарської діяльності. Професор кафедри Ірина Сєвідова наголосила, що майбутнє студентів залежить від них самих і вже сьогодні необхідно планувати свою подальшу кар’єру, стартом для якої мають стати якісні знання. Для тих, хто бажає пов’язати своє майбутнє з науковою діяльністю, є можливість продовжити навчання в магістратурі, аспірантурі та докторантурі. Доцент кафедри Сергій Матвєєв ознайомив першокурсників з цілями та завданнями науки з економіки та фінансиста зокрема.

Методист факультету Світлана Смородська зазначила, що на факультеті створено всі умови не лише для навчання, але й для змістовного дозвілля – діють творчі та спортивні гуртки. Студенти університету беруть активну участь у культурно-масових, спортивних та урочистих заходах міста та області.

Викладачі кафедри привітали першокурсників з початком нового етапу в житті, побажали гарного настрою та натхнення у навчанні.

ВЗГ ХНУВС