До 75 річниці створення ООН у світі відбувається масштабний захід  «UN75 dialogue».

1 січня 2020 року стартувала ініціатива «ООН75» – наймасштабніша дискусія з питання ролі міжнародного співробітництва в побудові кращого майбутнього для всіх. У рамках цієї ініціативи протягом 2020 року Організація Об'єднаних Націй буде проводити діалоги в різних країнах світу. (Джерело: https://www.un.org/ru/un75/news-events)

У рамках ініціативи #UN75 24 вересня о 15.00 у Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться онлайн-діалог щодо майбутнє правоохоронної діяльності й міжнародного співробітництва в цій сфері. У дискусії візьмуть участь представники агенцій ООН в Україні.

Запрошуємо здобувачів вищої освіти Харківського національного університету внутрішніх справ приєднатися до дискусії та висловити свою думку з питань:

– якого майбутнього ми прагнемо? 

– якою бачимо діяльність правоохоронних органів через 10–15 років?

– які найбільші виклики існують у сфері міжнародної співпраці правоохоронних органів, забезпеченні дотримання прав людини в майбутньому? 

За більш детальною інформацією звертатися до відділу міжнародного співробітництваа ХНУВС (email: [email protected][email protected]).