В інституті післядипломної освіти Харківського національного університету внутрішніх справ розпочали навчання 26 слухачів курсів підвищення кваліфікації за напрямом «Патрульна поліція».

Цього ж дня розпочалися піврічні курси первинної професійної підготовки поліцейських за спеціалізацією «Управління стратегічних розслідувань». На навчання були зараховані 58 чоловік, яких вперше прийнято на службу до поліції, – це представники Головних управлінь Національної поліції із Дніпропетровської, Сумської, Херсонської, Кіровоградської, Волинської, Закарпатської, Київської, Одеської, Івано-Франківської, Запорізької, Миколаївської, Полтавської, Хмельницької, Луганської, Донецької, Житомирської, Вінницької, Харківської та Чернігівської областей.

Зі слухачами курсів зустрілися ректор університету полковник поліції Дмитро Швець, перший проректор підполковник поліції Сергій Бортник та директор інституту Дмитро Косінов.

Дмитро Швець привітав присутніх із початком занять і зазначив, що керівництво університету робить усе необхідне для забезпечення успішного та ефективного навчального процесу. Він наголосив, щоб отримати якісні знання необхідно, перш за все, старанно навчатися, дотримуватися службової дисципліни та правил внутрішнього розпорядку. Ректор вишу підкреслив, що в університеті є всі необхідні умови для навчання, самостійної підготовки, занять спортом та відпочинку. Також Дмитро Володимирович акцентував увагу присутніх на важливості неухильного дотримання правил адаптивного карантину та всіх необхідних заходів безпеки: проведення температурного скринінгу, дотримання маскового режиму, правил особистої гігієни та дистанціювання в місцях проживання та аудиторіях університету. Звертаючись до слухачів Дмитро Володимирович також зазначив, що він завжди відкритий для спілкування, і, якщо є запитання, завжди готовий вислухати і допомогти.

ВЗГ ХНУВС